Op zoek naar een goede Koeriersdienst?

Op zoek naar een goede Koeriersdienst?

april 1, 2021 0 Door valksani

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat het vervoer van jouw producten verzorgt, kun je een beroep doen op een Koeriersdienst Rotterdam! Ze zijn snel beschikbaar als je ze nodig hebt. Aan wat voor producten kun je denken? Een Koersdienst Rotterdam kan zowel vers- als diepvriesproducten (+4 tot -20 graden) vervoeren. Het vervoer is in zowel binnen-als buitenland. Een Koeriersdienst Rotterdam voorziet jou graag van snelle en kwalitatief hoogwaardige service. Aangezien sommige producten maar kort houdbaar zijn, is het van belang een betrouwbaar bedrijf in te schakelen zodat de producten toch snel en veilig vervoerd kunnen worden naar derden. Bij een Koeriersdienst Rotterdam ben je aan het juiste adres.

Hoge normen voor voedselveiligheid

Er worden hoge normen gesteld aan de voedselveiligheid zodat jouw producten op een zo goed mogelijke wijze vervoerd worden. De wagens worden altijd nauwkeurig gereinigd en ontsmet, ook de chauffeurs zelf nemen een hoge hygiëne in acht (nu tijdens de corona geleden er extra hygiënemaatregelen). Bij elke levering wordt de temperatuur van de koeling gecontroleerd. Zo komen producten altijd vers aan. een Koeriersdienst Rotterdam is bovendien HACCP gecertificeerd zodat het voedsel altijd veilig wordt vervoerd onder strikte regels, de wettelijke eisen voor voedselveiligheid in acht genomen. 

Uitgangspunten Koeriersdienst Rotterdam

Een Koeriersdienst Rotterdam hecht veel belang aan kwalitatief hoogwaardige transport. Want jij als klant wilt dat jouw voedsel goed vervoerd wordt. Je wilt niet dat er onderweg iets met jouw producten gebeurt. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan betrouwbaarheid. Een Koeriersdienst Rotterdam hecht tevens veel waarde aan duurzaamheid, hygiëne en aan tevreden klanten. Ook zijn zij voortdurend bezig om zich te blijven vernieuwen en ontwikkelen. Innovatie staat hoog in het vaandel. Als klant kun je een uitstekende, hoogwaardige en snelle service verwachten wanneer je een beroep doet op een Koeriersdienst Rotterdam! Of het nu gaat om het vervoeren van dagverse producten of diepvriesartikelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen.