Wat kan een personal matchmaker voor jou betekenen?

Wat kan een personal matchmaker voor jou betekenen?

april 9, 2021 0 Door valksani

Je kent het wel, je bent op zoek naar een date en schrijft je in bij een dating website. Je vult je gegevens in en vervolgens wordt jouw profiel automatisch gematcht met dat van jouw mogelijke partner. Een ontmoeting volgt. Het kan geslaagd zijn maar heel vaak loopt het op niets uit. Zo'n automatisch gepersonaliseerde match is ook wat onpersoonlijk. Wat maakt personal matchmaker nu zo uniek? Wel, een personal matchmaker maakt geen gebruik van websites, applicaties of online chatboxen. In plaats daarvan ga je het gesprek aan met iemand, die speciaal voor jou een speeddate uitzoekt. Iemand die past bij jou wensen, voorkeuren en interesses. Daar spreek je dan vervolgens mee af om een date te hebben!

Grotere kans van slagen!

De ervaring leert dat de kans van slagen bij een personal matchmaker veel groter is dan bij online dating sites. De specialisten zoeken voor jou een date uit, die, door hun ruime ervaring, bijna altijd goed past. Met jouw date kun je een gezellige avond hebben, waarbij je niet meteen vast zit aan een relatie. Zo kun je er rustig achter komen of hij of zij bij je past. Er volgt dus niet eerst een chat met jouw mogelijke match, maar je spreekt meteen af. En als het niet bevalt, dan kun je altijd weer snel naar huis. Je bespreekt je ervaringen met de personal matchmaker.

Nadelen van dating apps

Zoals we het al noemden: dating apps zijn vaak wat onpersoonlijk. Maar er zitten meer nadelen aan vast. Vaak raak je teleurgesteld, of kloppen de profielen niet. Iedereen kan zomaar iets invullen. Of de ander is uit op geld, heeft problemen. Of is niet eerlijk. Vaak betaal je ook veel om je in te laten schrijven op datingwebsites. Wanneer je gebruik maakt van een personal matchmaker, heb je meer zekerheid. Na een intake volgt de rest, en vind jij hopelijk jouw leuke date! Waar misschien die mooie lang gehoopte relatie uit voort bloeit.