Wikkel jouw auto in en bescherm de originele lak

Wikkel jouw auto in en bescherm de originele lak

mei 25, 2021 0 Door valksani

Afhankelijk van jouw type auto, kan je kiezen welke car wrapping je nodig hebt. Deze folies, in combinatie met professioneel werk, zorgen voor hetzelfde uiterlijk als de autolak. De folie zal jouw originele lak beschermen tegen steenslag, lichte krassen, UV-straling en andere weersinvloeden. Car wrapping kan mat, satijn, glanzend, of textuur zijn.

Help mee met het ontwerp van jouw auto

Bij een gedetailleerde wrap kan je denken aan het wrappen van bepaalde delen van jouw auto, bijvoorbeeld het dak of de spiegels. Door deze delen van jouw auto te wrappen, krijg je de unieke en originele look van jouw auto. Denk aan een carbon look of een geborsteld stalen afwerking. Het is belangrijk te weten dat sommige delen van het interieur van jouw auto van deze folies kunnen worden voorzien, zoals de middenconsole en de sierstrips. Car wrapping is een geweldige optie voor iedereen. Als het op de design wrap aankomt, moet je denk aan een volledig gepersonaliseerd ontwerp voor jouw auto. Dit kan gebeuren op basis van het voorbeeld dat je aan de grafisch ontwerper geeft. Het ontwerp kan worden gevisualiseerd op een ontwerptekening of 3D render. Als je jouw eigen idee hebt over het ontwerp van jouw auto, kan het worden gerealiseerd in elk gewenst formaat, motief en kleur.

De kwalitatieve restyling van auto’s waarbij de auto en de klant centraal staan

Het is goed om te weten dat je nu iemand hebt die voor je autowrapping en jou zal zorgen. Jouw ideeën en ontwerpen kunnen uitgevoerd worden. Alle motieven, kleuren, en allerlei soorten strips kunnen op jouw geliefde auto worden gedaan. Betrouwbaarheid en openheid is het enige wat telt. Met een gastvrije sfeer, A-merk materialen, en gecertificeerd personeel, krijgt jouw auto de beste car wrapping ooit.