Zorg met liefde en passie van een verloskundige Rotterdam

Zorg met liefde en passie van een verloskundige Rotterdam

april 28, 2021 0 Door valksani

Wanneer je hulp nodig hebt bij het begeleiden van jouw zwangerschap en bevalling, en je woont in omgeving Rotterdam kun je een beroep doen op een Verloskundige Rotterdam West. Met veel liefde en passie staat deze voor jou klaar. Wat kan deze precies voor jou betekenen? De begeleiding bestaat uit ondersteuning bij zwangerschap, bij bevalling en nazorg tien dagen na de bevalling. Kwaliteit, respect en dag en nacht bereikbaar zijn staan hierbij voorop. Ook een avondspreekuur is geen enkel probleem. Je kunt snel hulp krijgen in noodsituaties bij de bevalling, een verloskundige is snel ter plekke.

Het maken van een echo

Eén van de mogelijkheden die je kunt laten doen bij een Verloskundige Rotterdam West is het laten maken van een echo. Daarbij kun je denken aan de ouderwetse 2d echo (zwart wit), maar tegenwoordig kun je ook een 3d echo Rotterdam laten maken in kleur! Hierop is het kindje nog beter zichtbaar, en kun je hem of haar driedimensionaal bekijken! Je kunt middels de echo ook zien of je een jongetje of een meisje gaat krijgen. Ook een 4d echo kun je laten maken tegenwoordig (bewegende driedimensionale beelden). Zo kun je in een vroeg stadium ook al zien, of de baby op jou of je partner lijkt.

De bevalling en nazorg

Je kunt goede hulp verwachten bij de bevalling zelf. Als je ongeveer 20 weken zwanger bent wordt de plaats van bevalling al besproken. Dit kan bij jou thuis zijn of in het ziekenhuis. Samen met de verloskundige kun je een geboorteplan opstellen, waarin jij kunt aangeven wat jouw ideeën en wensen zijn rondom de bevalling. Ook welke pijnbestrijding je wilt bij de bevalling of absoluut niet kun je aangeven. Tien dagen na de bevalling krijg je tevens kraamzorg. De verloskundige Rotterdam West zorgt voor de nodige controles van jou en jouw baby. De Verloskundigen Rotterdam West kijken ernaar uit om ook jou te begeleiden voor, tijdens en na jouw zwangerschap!